Over ons

Het Medisch Laser Centrum is ruim 25 jaar geleden opgericht door Leo van Rozelaar, cosmetisch arts en fleboloog, om zeer gewilde en gespecialiseerde cosmetische behandelingen aan te bieden.

Onze ervaring

De kliniek was 25 jaar geleden als eerste in de Benelux in staat om tatoeages door middel van lasers te verwijderen. Waar vroeger tatoeages chirurgisch moesten worden verwijderd konden wij de mensen met een ongewilde tatoeage destijds een heel erg unieke oplossing bieden – het langzaam laten vervagen van de inkt door middel van onze lasers. De behandeling van spataderen op de benen – flebologie – heeft de kliniek in deze periode ook groot gemaakt.

Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een centrum waar mensen vrijwel alles kunnen vinden op het gebied van anti-aging. We verbeteren en verjongen de huid door middel van onze lasers en IPL, we verzachten rimpels en volumeverlies met Botox® en fillers, we behandelen kaalheid en dun haar met de modernste vorm van haartransplantaties en we voeren uiterst gespecialiseerde plastische chirurgie uit.

De familie

Waar de kliniek begon als een familiebedrijf is het inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. We dragen tot op deze dag nog wel altijd dezelfde vertrouwde zorg voor elkaar als team en voor onze cliënten. Voor ons zijn de cliënten in onze kliniek meer dan slechts klanten die komen en gaan. Met elke cliënt bouwen we gaandeweg een band, waardoor het een persoonlijk streven wordt om voor iedereen de beste resultaten te bereiken.

Ons team bestaat uit een collectie van zeer ervaren specialisten, artsen en plastisch chirurgen. Zij krijgen allemaal de meeste voldoening uit behandelingen van hoge kwaliteit en veiligheid met persoonlijke nazorg en optimale resultaten.

Leo van Rozelaar

Injectables

Tom decates

Injectables

Tanja Roetman

Huidverbetering

Hay Winters

Plastische Chirurgie

David Schiettecatte

Plastische Chirurgie

{article Leo van Rozelaar NL}[div class="ajax-copy"][text]{/article} {article Tom Decates NL}[div class="ajax-copy"][text]{/article} {article Tanja Roetman NL}[div class="ajax-copy"][text]{/article} {article Hay Winters NL}[div class="ajax-copy"][text]{/article}

Onze behan­delingen

Met de jaren hebben we ons gespecialiseerd in een aantal cosmetische behandelingen. We verbeteren de huidkwaliteit, verjongen het gelaat en transplanteren individuele haren naar kalende gebieden op het hoofd.

Injec­tables

Met Botox® en fillers verzachten we rimpels en geven we volume terug aan het gezicht.

Huid­verbeter­ing

Couperose, rosacea, pigmentvlekjes, overbeharing, littekens, tatoeages of een verouderde huid – we behandelen het allemaal met onze gespecialiseerde huidbehandelingen.

Haar­verlies

Met onze geavanceerde haartrans­plantaties verplaatsen we individuele haren naar uitgedunde en kale gebieden op het hoofd, waar ze levenslang behouden blijven.

Plastische Chirurgie

Onze plastisch chirurgen bieden verscheidene gespeci­aliseerde behandelingen aan, allemaal onder lokale verdoving.

Producten

Door de jaren heen zijn we veel verzorgingsproducten tegengekomen en hebben we een selectie gemaakt van de producten waar we volledig achter staan. De meeste producten die we direct na onze behandelingen gebruiken zijn daarom ook te koop.


Op onze webshop is momenteel alleen Medik8 verkrijgbaar. In onze kliniek zijn ook de genezende foundations van Oxygenetix, de zonnebrand in minerale poedervorm van Brush On Block en de zonnebrand en self-bronzer van Dr. Eckstein verkrijgbaar.