Wij zijn geopend.

Wij hanteren de volgende COVID-19 maatregelen:
- Kom alleen naar uw afspraak
- Het dragen van een mondkapje is verplicht
- Kom op tijd, maar niet meer dan 5 minuten van tevoren
Arrow
Arrow
Slider

Naomi Kaihatu

Naomi is in 2017 afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Na haar studie heeft ze werkervaring opgedaan binnen een cosmetische (laser)kliniek op het gebied van laser- en huidbehandelingen. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Naomi heeft zich gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Als huidtherapeut wil zij de huid zo mooi en gezond mogelijk maken. Een mooie huid laat je namelijk stralen. Om een mooie en gezonde huid te krijgen, heeft die de juiste zorg en aandacht nodig. Volgens Naomi is deze zorg en aandacht goed te bereiken met het grote aanbod aan licht- en laserbehandelingen en huidverzorgingsproducten bij het Medisch Laser Centrum.

Naomi vindt het belangrijk dat er een passend advies wordt opgesteld op basis van de wensen van haar cliënten en streeft naar het optimale resultaat. Zij ziet de nauwe samenwerking tussen de specialisten, huidtherapeuten en artsen van onze kliniek als een grote meerwaarde hiervoor.

BIG 39103455788