Over ons

Het Medisch Laser Centrum is ruim 25 jaar geleden opgericht door Leo van Rozelaar, cosmetisch arts en fleboloog, om zeer gewilde en gespecialiseerde cosmetische behandelingen aan te bieden.

Onze ervaring

De kliniek was 25 jaar geleden als eerste in de Benelux in staat om tatoeages door middel van lasers te verwijderen. Waar vroeger tatoeages chirurgisch moesten worden verwijderd konden wij de mensen met een ongewilde tatoeage destijds een heel erg unieke oplossing bieden – het langzaam laten vervagen van de inkt door middel van onze lasers. De behandeling van spataderen op de benen – flebologie – heeft de kliniek in deze periode ook groot gemaakt.

Inmiddels is de kliniek uitgegroeid tot een centrum waar mensen vrijwel alles kunnen vinden op het gebied van anti-aging. We verbeteren en verjongen de huid door middel van onze lasers en IPL, we verzachten rimpels en volumeverlies met Botox® en fillers en we voeren uiterst gespecialiseerde plastische chirurgie uit.

Het Medisch Laser Centrum heeft als missie om hoogwaardige medisch cosmetische zorg aan te bieden in een vertrouwde en veilige omgeving. Kwaliteit, persoonlijke benadering, vernieuwing en de privacy van de cliënt staan hierbij voorop.

De familie

Waar de kliniek begon als een familiebedrijf is het inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan dat. We dragen tot op deze dag nog wel altijd dezelfde vertrouwde zorg voor elkaar als team en voor onze cliënten. Voor ons zijn de cliënten in onze kliniek meer dan slechts klanten die komen en gaan. Met elke cliënt bouwen we gaandeweg een band, waardoor het een persoonlijk streven wordt om voor iedereen de beste resultaten te bereiken.

Ons team bestaat uit een collectie van zeer ervaren specialisten, artsen en plastisch chirurgen. Zij krijgen allemaal de meeste voldoening uit behandelingen van hoge kwaliteit en veiligheid met persoonlijke nazorg en optimale resultaten.

Leo van Rozelaar

Injectables

Leonie Schelke

Injectables

Tom Decates

Injectables

Tanja Roetman

Huidverbetering

Claire Oosterbaan

Huidverbetering

Naomi Kaihatu

Huidverbetering

Hay Winters

Plastische Chirurgie

Leo van Rozelaar

Cosmetisch arts KNMG

Dokter Leo van Rozelaar heeft het Medisch Laser Centrum in 1992 als cosmetisch arts en fleboloog opgericht. Waar in het begin zijn focus lag op de behandeling van spataderen op de benen (flebologie), heeft hij inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met injectables zoals Botox® en fillers. Hij is voormalig bestuurslid van de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Leo is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

BIG-nummer 79023586801

Dr. Leonie Schelke

Cosmetisch arts KNMG

Leonie is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

In 2020 is Leonie gepromoveerd op vasculaire complicaties na fillerbehandelingen.

BIG-nummer 89038724001

Daniel Kadouch

Dr. Daniel Kadouch woont in Amsterdam. Als gespecialiseerd en gepromoveerd dermatoloog biedt hij consulten en behandelingen aan in het Medisch Centrum.

Daniel gelooft sterk in het scheppen en waarmaken van hoogst haalbare, realistische verwachtingen en daardoor stelt hij aanzienlijke eisen aan de manier waarop hij werkt. Alleen door eerlijke, duidelijke en gelijkwaardige communicatie met de patiënt, het ten alle tijden op de hoogte blijven van wetenschappelijke vakliteratuur en het inzetten van de nieuwste producten en technieken, kan hij hoog kwalitatieve dermatologische zorg bieden.

Consulten en behandelingen door Dr. Daniel Kadouch in het Medisch Laser Centrum worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

BIG-nummer 39913217401

Tom Decates

Cosmetisch arts KNMG

Dokter Tom S. Decates (1980) studeerde geneeskunde in het AMC, verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft hij drie jaar plastisch chirurgische ervaring opgedaan in Amsterdam, Leiden en Eindhoven. Vanaf 2011 heeft hij zich volledig gespecialiseerd in Botox en fillers. Sinds 2016 doet hij wetenschappelijk onderzoek naar de complicaties van fillers in het VUmc te Amsterdam en het ErasmusMC te Rotterdam. Dokter Decates is getrouwd en heeft twee zoons.

"Ik ben dokter geworden om mensen te helpen. Met botox en fillers ben ik in staat om iedereen, op een natuurlijke manier, nog mooier te maken."

Tom is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG)

BIG-nummer 29910933301

Tanja Roetman

Tanja Roetman heeft zich in 1998 aangesloten bij het Medisch Laser Centrum. Zij heeft zich gespecialiseerd in de verbetering en verjonging van de huid. Zo heeft ze al meer dan 15 jaar ervaring met het verwijderen van tatoeages, pigment, couperose en ongewenste haargroei. Tanja is gecertificeerd voor alle behandelingen met de diverse lasers in onze kliniek. Ook is zij productspecialist voor onder andere Medik8 en Oxygenetix.

Hay Winters

Dr. Hay Winters heeft zich sinds 1994 gespecialiseerd in plastische chirurgie. Binnen de plastische chirurgie lag zijn focus eerst vooral op complexe reconstructieve ingrepen van voornamelijk het gezicht (bijvoorbeeld na het verwijderen van tumoren of na ernstige ongevallen). Vanuit zijn passie voor de reconstructieve chirurgie ontstond een interesse voor esthetische chirurgie, omdat hij zich realiseerde dat de wens van een patiënt met een ernstige verminking feitelijk hetzelfde is als de wens van een 'cosmetische' patiënt: beiden willen een uiterlijk waar ze zich prettig bij kunnen voelen. Zijn bekwaamheid in de reconstructieve chirurgie blijkt een groot voordeel te zijn bij het beoefenen van de esthetische chirurgie.

Hay Winters doet wetenschappelijk onderzoek en publiceert artikelen in internationale wetenschappelijke vakbladen. In 2007 promoveerde hij op de transplantatie van gevasculariseerd bot uit het bekken en been bij de reconstructie van ernstige botdefecten (onder- en bovenkaak, wervelkolom, armen en benen). Vanwege zijn academische achtergrond wordt hij regelmatig gevraagd voor voordrachten in binnen- en buitenland. Als docent is hij betrokken bij (na)scholingscursussen voor plastisch chirurgen, maar ook voor algemeen chirurgen, KNO-artsen, kaakchirurgen, orthopedisch chirurgen en revalidatieartsen. Collega’s uit binnen- en buitenland vragen hem bovendien regelmatig als gastoperateur. Nadat hij op verzoek van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie deelnam aan het TV-programma ‘De Grootmeesters’ in 2005 werd Hay Winters door vakjury en publiek verkozen tot beste reconstructief chirurg van Nederland.

Hay Winters is lid van de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie, de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde, de Nederlandse Werkgroep Hoofd- en Halstumoren en de European Plastic Surgery Workshop.

BIG-nummer 39024966701


Onze behan­delingen

Met de jaren hebben we ons gespecialiseerd in een aantal cosmetische behandelingen. We verbeteren de huidkwaliteit, verjongen het gelaat en transplanteren individuele haren naar kalende gebieden op het hoofd.

Injec­tables

Met Botox® en fillers verzachten we rimpels en geven we volume terug aan het gezicht.

Huid­verbeter­ing

Couperose, rosacea, pigmentvlekjes, overbeharing, littekens, tatoeages of een verouderde huid – we behandelen het allemaal met onze gespecialiseerde huidbehandelingen.

Plastische Chirurgie

Onze plastisch chirurgen bieden verscheidene gespeci­aliseerde behandelingen aan, allemaal onder lokale verdoving.

Producten

Door de jaren heen zijn we veel verzorgingsproducten tegengekomen en hebben we een selectie gemaakt van de producten waar we volledig achter staan. De meeste producten die we direct na onze behandelingen gebruiken zijn daarom ook te koop.


In onze kliniek verkopen wij de volgende producten:

  • De huidverzorging van Medik8
  • Genezende foundations van Oxygenetix
  • Zonnebrand in minerale poedervorm van Brush On Block
  • Huidverzorging van SynergieSKIN
  • Zonnebrand en zelf-bruiner van Dr. Eckstein
  • Medische verzorgingscrèmes van Alhydran