Behandeling tegen rimpels

Littekens

Littekens kunnen zichtbaar zijn in de huid als verkleuringen en oneffenheden zoals verdikkingen of verdiepingen. Zowel de verkleuring als de oneffenheid kunnen aanzienlijk worden verbeterd met onze huidbehandelingen.

Verkleuringen & oneffenheden

Littekens kunnen veroorzaakt worden door acne, maar ook door (schaaf)wonden en operaties. De littekens kunnen permanente rode en bruine verkleuringen (pigment) vertonen en oneffenheden in de huid achterlaten. De verkleuringen en onregelmatigheden in de huid kunnen er onrustig uitzien. Zowel de verkleuringen als de oneffenheden kunnen goed behandeld worden met onze huidbehandelingen.

Elke behandeling wordt afgestemd op het soort huid en litteken.

Consult

Er vindt altijd eerst een consult plaats met onze laserspecialist. Tijdens dit consult worden onze methode, uw wensen en de realistische mogelijkheden besproken.

Persoonlijk behandelplan

Tijdens het consult inspecteert de laserspecialist uw huid en de littekens. Omdat elke huid en elk litteken anders is stellen we per persoon een eigen behandelplan op. De exacte prijs per behandeling en het aantal benodigde behandelingen verschilt daarom ook per persoon.

Uiteindelijk geven we tijdens het consult eerlijk advies over de beste mogelijkheden om de littekens te verbeteren.

Voor een consult rekenen wij € 30,-. Deze kosten worden verrekend met uiteindelijke behandelkosten. Op aanvraag kunnen wij in de meeste gevallen een consult met direct daarna een behandeling inplannen.

Behandeling

Littekens kunnen goed worden behandeld met diverse methodes:

IPL

De Ellipse IPL (Intense Pulsed Light) geeft korte flitsen van intens licht. De huid neemt de energie van de lichtflitsen op waardoor roodheid en pigment vervagen, de huidtextuur verbetert en actieve acne wordt geremd.

Fraxel

Een fraxelbehandeling is een goede methode om de huid te vernieuwen. Fijne lijntjes, een slappe huid en oneffenheden zoals acnelittekens kunnen goed worden behandeld met deze methode.

LED

LED licht stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen in de huid en repareert huidweefsel. Het blauwe LED licht bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken.

Peeling

Een peeling verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidskleur en vermindert oneffenheden in de huid.

{article IPL NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article Fraxel NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article LED NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article Peeling NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article}

Aantal behandelingen

Voor de verbetering van de littekens zijn gemiddeld 4 tot 7 behandelingen nodig om goede resultaten te behalen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Het is belangrijk dat de behandeling littekens goed wordt uitgevoerd om op een veilige manier de meest optimale resultaten te behalen. We hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met deze behandeling en hebben daardoor een grote variëteit aan huid en littekens behandeld. Onze laserspecialisten zijn daarmee uitermate geschikt om de meest effectieve behandeling samen te stellen en uit te voeren.

Resultaat

Door onze methodes vervagen de verkleuringen van littekens en verbeteren de oneffenheden in de vorm van bijvoorbeeld putjes.

Met iedere behandeling zal het pigment langzaam vervagen en zal de kwaliteit van de huid verbeteren.

Verbeterde huidkwaliteit

De behandeling van littekens heeft als positieve bijwerking dat de kwaliteit van de huid over het geheel verbetert. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, poriën verfijnen, de huidstevigheid en elasticiteit verbetert, rimpels verminderen en de lokale bloedsomloop wordt bevorderd. Als resultaat ziet de huid er frisser en egaler uit.

Prijs

Vanaf € 40,- per behandeling

De exacte prijs wordt samen met uw persoonlijke behandelplan opgesteld tijdens het consult met onze laserspecialist. Voor een consult rekenen wij € 30,-. Deze kosten worden verrekend met uiteindelijke behandelkosten. Op aanvraag kunnen wij in de meeste gevallen een consult met direct daarna een behandeling inplannen.


Curious?

Make an appointment

Ask a question


Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

Stel een vraag


Gerelateerde informatie

Tanja Roetman

Huidverbetering