Behandeling voor een jongere huid

Huidverjonging

Veroudering veroorzaakt een aantal zichtbare veranderingen van de huid. Vaak vertoont de huid fijne lijntjes, verminderde elasticiteit en een grovere textuur. Er kunnen ook pigmentvlekken en ontsierende vaatjes (couperose) ontstaan.

Er zijn verschillende methodes waarmee we deze verschijnselen aanzienlijk kunnen verbeteren. De huid verjongt, de poriën verfijnen en de huid toont frisser en zal verstevigen.

Huidveroudering

De huid maakt na het 30e levensjaar zelf geen collageen meer aan, waardoor de huid zichtbaar veroudert. De huid verslapt, wordt dunner en wordt minder elastisch. Ook het vetweefsel wordt dunner. Zonlicht en roken versnellen deze veroudering van de huid.

Ons antwoord

Onze laserspecialisten kunnen de huid verfrissen en verjongen met verschillende methodes. Alle behandelingen stimuleren de aanmaak van collageen en gaan daarmee de veroudering van de huid tegen.

Met onze methodes verjongen, verfrissen en verstevigen we de huid en verfijnen we de huidporiën.

Consult

Er vindt altijd eerst een consult plaats met onze laserspecialist. Tijdens dit consult worden onze methodes, uw wensen en de realistische mogelijkheden besproken.

Persoonlijk behandelplan

Tijdens het consult inspecteert de laserspecialist uw huid om zo de meest effectieve behandeling samen te stellen. Vaak zorgt een combinatie van onze behandelmethodes voor een optimaal resultaat.

Elke behandeling wordt afgestemd op het gezicht, de huid en de mate van veroudering.

Omdat elke huid anders is stellen we per persoon een eigen behandelplan op. De exacte prijs per behandeling en het aantal benodigde behandelingen verschilt daarom ook per persoon.

Eerlijk advies

Hoewel we de huid met onze huidbehandelingen aanzienlijk kunnen verjongen en verbeteren kunnen we niet alle ouderdomsverschijnselen wegnemen. Zo hebben deze behandelingen op diepe groeven en rimpels minder goed effect - hiervoor kunnen het beste Botox® en/of fillers gebruikt worden, al dan niet in combinatie met een huidbehandeling. We kunnen uiteraard ook niet dezelfde liftende resultaten bereiken als een facelift. Het is belangrijk om daarom tijdens het consult goed te bespreken welke resultaten u wilt behalen en welke resultaten we kunnen behalen met deze methodes.

Uiteindelijk geven we u tijdens het consult eerlijk advies over de beste mogelijkheden om het gelaat te verjongen.

Voor een consult rekenen wij € 30,-. Deze kosten worden verrekend met uiteindelijke behandelkosten. Op aanvraag kunnen wij in de meeste gevallen een consult met direct daarna een behandeling inplannen.

Behandeling

Onze laserspecialisten hebben de mogelijkheid om de huid met de volgende methodes te verjongen:

IPL

De Ellipse IPL (Intense Pulsed Light) geeft korte flitsen van intens licht. De huid neemt de energie van de lichtflitsen op waardoor roodheid en pigment vervagen, de huidtextuur verbetert en actieve acne wordt geremd.

Radiofrequentie (RF)

Door de huid met radiofrequentie te behandelen wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en wordt het verouderingsproces tegengegaan. De huid verstrakt en verstevigt.

Fraxel

Een fraxelbehandeling is een goede methode om de huid te vernieuwen. Fijne lijntjes, een slappe huid en oneffenheden zoals acnelittekens kunnen goed worden behandeld met deze methode.

LED

LED licht stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen in de huid en repareert huidweefsel. Het blauwe LED licht bestrijdt de bacteriën die acne veroorzaken.

Peeling

Een peeling verbetert de huidstructuur, egaliseert de huidskleur en vermindert oneffenheden in de huid.

{article IPL NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article Radiofrequentie RF NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article Fraxel NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article LED NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article} {article Peeling NL}[div class="ajax-copy"][text][/div]{/article}

Aantal behandelingen

Met de IPL- fraxel- en peelingmethode is er meestal na 2 tot 4 behandelingen al een goede verbetering in de huidkwaliteit te zien. Voor optimale resultaten worden er echter meer behandelingen aangeraden. Tussen iedere behandeling moet minimaal 4 weken zitten.

Het effect van radiofrequentie en LED therapie is over het algemeen na meerdere behandelingen pas zichtbaar. Wij adviseren om de huid te onderhouden om de 6 maanden.

Resultaat

Naast de aanmaak van nieuw collageen stimuleren al onze huidbehandelingen ook de bloedsomloop in de huid. Afvalstoffen worden sneller en beter afgevoerd en de huid krijgt optimaal zuurstof en voedingsstoffen. Na de behandeling blijft de huid gedurende enkele maanden collageen aanmaken en daarmee verjongen.

Naast de behandeling is het ook belangrijk om de huid in het dagelijks leven te verzorgen en beschermen.

Ons advies

Uitwendige factoren zoals roken en blootstelling aan de zon kunnen de huid opnieuw beschadigen. Ook erfelijke factoren en het normale huidverouderingsproces blijven bestaan. Om de verbeterde huidkwaliteit zo lang mogelijk te behouden wordt een regelmatige vervolgbehandeling geadviseerd. Ook het gebruik van verzorgende crèmes, in combinatie met een goede zonnefactor (factor 30 of meer) zullen de veroudering van de huid tegengaan.

Meer dan 20 jaar ervaring

Het is belangrijk dat de verjonging van de huid kundig wordt uitgevoerd om op een veilige manier de meest optimale resultaten te behalen. We hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met de verbetering van de huid. Onze laserspecialisten beschikken over de allernieuwste Ellipse IPL (Nordlys), de Venus Viva, de Q-Switched Ruby, de Q-Switched YAG, de Erbium YAG, de Accent XL, het LED Therapie Masker en verscheidene peelings. Zij zijn daarmee uitermate geschikt om de meest effectieve behandeling samen te stellen en uit te voeren.

Prijs

Huidverjongende behandelingen beginnen vanaf € 70,-

LED therapie begint bij € 40,-

De exacte prijs wordt samen met uw persoonlijke behandelplan opgesteld tijdens het consult met onze laserspecialist. Tijdens dit gesprek beoordelen zij de huid en kunnen ze u het beste adviseren over de meest geschikte behandelmethode.

Voor een consult rekenen wij € 30,-. Deze kosten worden verrekend met uiteindelijke behandelkosten. Op aanvraag kunnen wij in de meeste gevallen een consult met direct daarna een behandeling inplannen.


Curious?

Make an appointment

Ask a question


Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

Stel een vraag


Gerelateerde informatie

Tanja Roetman

Huidverbetering