Schaamlipcorrectie

Het is geen alledaags onderwerp, maar toch storen veel vrouwen zich aan de vorm of de grootte van de (binnenste) schaamlippen.

De oorzaak hiervan kan een zwangerschap zijn, maar vaak zijn de schaamlippen van nature te groot. Veel vrouwen ondervinden hiervan hinder bij bijvoorbeeld sporten, fietsen, paardrijden of het dragen van strakke kleding. Een schaamlipcorrectie, ofwel verkleining van de binnenste schaamlippen is hiervoor de oplossing.

Behandeling

De ingreep vindt onder plaatselijke verdoving plaats. Het overtollige weefsel wordt vervolgens nauwkeurig verwijderd. De binnenste schaamlippen worden kleiner gemaakt, maar blijven er natuurlijk uitzien. Vervolgens worden de wondjes gehecht met oplosbaar hechtdraad. De littekentjes zullen nagenoeg onzichtbaar zijn.

Na de behandeling

Na de behandeling zal het gebied enigszins gezwollen zijn. Deze zwelling zal enkele dagen aanhouden. Koude kompressen kunnen goed helpen bij deze zwelling. De eerste twee weken na de behandeling kunt u beter niet fietsen en/of strakke broeken dragen.

Resultaat

Het duurt minimaal 8 weken om het uiteindelijke resultaat te kunnen zien.

Prijs

Een schaamlipcorrectie kost € 1790,-

Tijdens een vrijblijvend consult bij onze chirurg wordt u uitgebreid geïnformeerd of een schaamlipverkleining voor u mogelijk is en of de ingreep aan uw verwachtingen kan voldoen. Voor een consult bij de chirurg wordt € 75,- gerekend.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 020 67 11 379


Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

Stel een vraag