Huid­verbetering

We voeren een aantal gespecialiseerde behandelingen uit die de huid verjongen en verbeteren, zoals IPL, Fraxel, Radiofrequentie, LED en Peelings. Naast huidverjonging bieden we ook de beste oplossing voor het verwijderen van tatoeages, ongewenste haargroei, pigmentvlekjes, couperose, rosacea, acne en littekens.

Huidver­jonging

We kunnen de huid aanzienlijk verjongen en verbeteren met onze huidbehandelingen. Onze laserspecialisten maken hiervoor gebruik van de nieuwste IPL (Intense Pulsed Light), Laser, Radiofrequentie (RF), Fraxel, het LED Masker en verscheidene peelings. De huid verjongt, de poriën verfijnen en de huid toont frisser en zal verstevigen.

Pigment

Pigmentvlekken in bijvoorbeeld het gezicht, decolleté of de hals kunnen goed behandeld worden met onze IPL- en lasermethode. Onze behandeling vervaagt niet alleen het pigment, maar verbetert de huid ook aanzienlijk.

Couperose & Rosacea

Roodheid in het gezicht, decolleté of de hals kan goed behandeld worden met onze IPL- en lasermethode. Onze behandeling vervaagt niet alleen de roodheid van de couperose, maar remt ook de ontsteking als er sprake is van rosacea.

Ontharen

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam voorkomen en behandeld worden. De Ellipse IPL (Intense Pulsed Light) biedt verreweg de beste en meest langdurige resultaten op het gebied van ontharen.

Tattoo's verwijderen

Het Medisch Laser Centrum was ruim 25 jaar geleden als eerste kliniek in de Benelux in staat om tatoeages door middel van lasers te verwijderen. Met meer dan 25 jaar ervaring is de verwijdering van tatoeages binnen onze kliniek geoptimaliseerd.

Acne

Acne is een veel voorkomende huidaandoening en kan goed worden behandeld met onze IPL-, laser- en fraxelmethode. De behandeling remt de talgproductie en bacteriën in de huid. Als reactie zien we een verfijning van de huidporiën, aanmaak van collageen en een aanzienlijke verbetering van acnelittekens.

Littekens

Littekens kunnen zichtbaar zijn in de huid als verkleuringen en oneffenheden zoals verdikkingen of verdiepingen. Zowel de verkleuring als de oneffenheid kunnen aanzienlijk worden verbeterd met onze huidbehandelingen.

Kalk- en schimmelnagels

Met behulp van onze laser- en lichtmethodes kunnen kalk- en schimmelnagels goed worden behandeld.

Blauwe vaten

Blauwe vaatjes op bijvoorbeeld de benen, handen en het gezicht kunnen goed worden behandeld met onze lasermethode.