Verjongende behandeling

Deep Plane Hals-Facelift

Wanneer de huid bij de kaaklijn slapper wordt kan deze gaan hangen en kunnen er zogenaamde ‘hamsterwangen’ en diepe plooien vanaf de neus ontstaan. Met een deep plane hals-facelift wordt de kaak- en halslijn verstrakt.

Consult

Er vindt eerst altijd een consult met de plastisch chirurg plaats. Tijdens dit consult krijgt u uitgebreid en eerlijk advies over de te behalen resultaten. De exacte methode, uw wensen en de realistische mogelijkheden worden besproken.

Eerlijk advies

De plastisch chirurg die u gaat behandelen voert ook het consult. Tijdens het consult is het heel belangrijk om te kijken naar uw wensen, maar ook naar de realistische mogelijkheden om deze wensen te vervullen. Als uw gezicht niet geschikt is voor een deep plane hals-facelift, of als er meer resultaat geboekt kan worden als u een bepaalde tijd wacht, dan zal dit altijd geadviseerd worden. Onze plastisch chirurgen behandelen pas wanneer zij de mogelijkheid daartoe zien.

Voor een consult met de plastisch chirurg rekenen wij € 75,-.

Een deep plane hals-facelift wordt alleen uitgevoerd als er echt goede resultaten te behalen vallen.

Voorzorg

Indien u besluit om een deep plane hals-facelift te laten uitvoeren zijn de volgende praktische zaken van belang:

  • Trek gemakkelijke kleding aan; u zult namelijk een tijdje moeten liggen. Kleding die u (strak) over het hoofd uit moet trekken wordt ook afgeraden.
  • Houd er rekening mee dat u na de ingreep niet zelf naar huis mag rijden.

Behandeling

Een deep plane hals-facelift vindt plaats onder lokale verdoving in plaats van onder algehele narcose.

Ontspannen behandeling

Voordat de behandeling begint wordt het gebied lokaal verdoofd door middel van een paar prikjes. Hierdoor voelt u vrijwel niets van de behandeling. Eventueel krijgt u, als u dat prettig vindt, ook een rustgevend tabletje.

De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Via een snede voor en achterlangs het oor wordt het teveel aan huid weggenomen en wordt de kaaklijn gelift. De kaak krijgt hierdoor een natuurlijk ogende, strakke lijn. De wondjes worden gehecht. Deze hechtingen worden na ongeveer 7 dagen verwijderd.

Ruim 20 jaar ervaring

Het is belangrijk dat een deep plane hals-facelift kundig wordt uitgevoerd om op een veilige manier optimale resultaten te behalen. Onze plastisch chirurgen hebben meer dan 20 jaar ervaring en hebben hierdoor een grote variëteit aan gezichten en huid behandeld.

Met een deep plane hals-facelift verstrakken we de hals- en kaaklijn zodat het gezicht weer een jeugdige uitstraling krijgt.

Nazorg

Na de behandeling zijn de volgende zaken van belang:

  • Het gezicht is een goed doorbloed gebied. Dit betekent dat er na 1 tot 2 dagen in de hals zwelling en verkleuringen (blauwe plekken) kunnen voorkomen. Deze zwelling en verkleuringen verdwijnen echter weer met gemiddeld 1 tot 2 weken.
  • Gelieve de eerste 2 weken niet te bukken.
  • Gelieve de eerste 3 weken niet te sporten.
  • Gedurende de eerste 2 weken geen sauna of stoombad.
  • Ten gevolge van de ingreep is het gebied rondom de oren waar de hechtingen zitten gedurende enige tijd wat gevoelloos. Dit herstelt zich op den duur.
  • De littekentjes kunnen de eerste weken na de ingreep nog rood zijn. De duur hiervan is afhankelijk van het huidtype, maar de roodheid verdwijnt altijd.

Resultaat

Met een deep plane hals-facelift worden de kaaklijn en de hals verstrakt. De eventuele hamsterwangen en diepe plooien vanaf de neus kunnen ook zichtbaar worden verminderd. Het resultaat is een jeugdiger en minder vermoeid uiterlijk.

Buitenom het verjongende resultaat moet er van de behandeling zelf vrijwel niets zichtbaar zijn.

Prijs

De prijs en het exacte behandelplan voor een deep plane hals-facelift worden opgesteld tijdens het consult met de plastisch chirurg.

Voor een consult bij de plastisch chirurg wordt € 75,- gerekend.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 020 67 11 379


Nieuwsgierig geworden?

Maak een afspraak

Stel een vraag


Onze behandelaars

Hay Winters

Plastische Chirurgie

 

David Krijgh

Plastische Chirurgie